Vi hjälper dig med allt som rör din kampanj!
Prova några av verktygen för att hitta rätt lösning, eller för att välja produktionsbolag. Du får även inblick i hur vi jobbar och lär dig hur tv- och online video-kampanjer mäts och följs upp.

Hitta rätt lösning
Prova gärna verktyget som utgår från era mål. I några få steg fyller du i era behov och guiden ger förslag på lösning såsom kampanjlängd, kanaler, målgrupper med mera.

Att producera reklamfilm
Att producera reklamfilm är enklare än vad många tror. Tillsammans med våra partners hittar vi en lösning för er oavsett om det gäller TV- reklam, sponsring eller interaktiva filmer för TV4 Play.

En personlig kontakt
Du får en personlig kontakt redan vid första mötet. En rad specialister inom analys, konceptutveckling, planering står också till ert förfogande. Säljaren är spindeln i nätet och hanterar hela vår produktportfölj.

Så många tittar på din reklamfilm
TV-tittandet – såväl den digitala konsumtionen av våra Play-tjänster mäts av det oberoende mätinstitutet MMS. TV-tittandet mäts i per minut och det redovisar hur lång genomsnittlig tid en målgrupp tittat på TV eller på en specifik kanal. Vi utlovar en uppföljning på din kampanjs leverans med olika nyckeltal som varierar beroende på vilken produkt som köpts.

Analysera effekten av din kampanj
TV4-Gruppen erbjuder flertalet effektmätningar genom oberoende mätinstitut för att i ännu större utsträckning följa upp din kampanjs genomslag och effekt. Som kund kan du välja mellan bland annat nollmätning, kampanjmätning, eftermätning eller sponsorskapsmätning. Din säljare kan hjälpa dig med rätt typ utifrån din kampanjs målsättning.